Další informace

Oplocení tenisového kurtu

171 316 Kč s DPH

Oplocení sportovišť ze zinkovo-hliníkovým drátem Alugreen, se zelenou Eloxovanou povrchovou úpravou  a žárově zinkovanými ocelovými sloupky.

Kód zboží:
Záruka:24 měsíců
Původní cena: 171 316 Kč s DPH
Dodací lhůta: Skladem

Oplocení je důležitá součást sportovních staveb,vyšší bezpečnosti hráčů, diváků, přilehlého majetku a osob. Zvyšuje také ochranu sportoviště před vandalstvím a dalšími nežádoucími projevy zvenčí.

 Dodáváme a instalujeme několik typů oplocení a každý lze přizpůsobit co nejvhodněji svému účelu.

 Oplocení tenisových kurtů má několik variant a začíná se základním, avšak nejběžnějším typem drátěného oplocení ze zinkovo-hliníkovým drátem Alugreen, se zelenou Eloxovanou povrchovou úpravou  a žárově zinkovanými ocelovými sloupky. Tyto jsou zabetonovány do připraveného základu a současně s pomocnými vzpěrami a lany tvoří pevný celek. Standardní výška oplocení je 3- 4 metry a na bocích se může pro lepší estetický dojem snížit až na 1 metr.

 Dalším typem oplocení je použití polypropylénových ochranných sítí různých barev,které svou jednoduchou instalací  používá stále více zákazníků. Hodí se např. pro tenisové kurty,plážový volejbal,brankoviště a volejbalová hřiště. Jsou vhodné též pro použití při instalaci přetlakových hal.

 Pro větší pevnost a kvalitní provedení areálů se používá systémové oplocení ze svařovaných ocelových sítí, jako jsou např. Bekaert,Dirickx  s libovolnou  barevnou poplastovanou povrchovou úpravou. Plotové rámy se upevňují nerezovými příchytkami na pozinkované i poplastované ocelové  sloupky. Výhodou systému je snadná demontáž při instalaci přetlakových hal,kdy je nezbytný přístup pro montáži.

 Samozřejmě dodáváme dle dohody různé další typy oplocení,vstupních branek, vjezdových bran a ochranných prvků.